Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotgen els sensesostre de davant del Canòdrom per poder fer una activitat veïnal
  • CA

Els sensesostre que dormien davant del Canòdrom, a Sant Andreu, han estat desallotjats per poder fer l’activitat veïnal Grades obertes, que des de la primavera de l’any passat es fa a aquest espai del districte. En aquesta activitat s’inclouen projeccions de pel·lícules amb Cinema a la fresca. Les grades situades davant del Canòdrom on dormien els sensesostre seran utilitzades per a l’activitat veïnal, i per aquest motiu s’ha desallotjat l’espai, segons fonts municipals expliquen al TOT Barcelona. El desallotjament el va avançar Betevé

Des de l’Ajuntament també destaquen que les persones que hi dormien bloquejaven una sortida d’emergència de l’espai, on es fan activitats artístiques i on hi ha zones de coworking. Les grades obertes comencen demà i es faran al llarg de diversos caps de setmana, segons fonts municipals. Els sensesotre dormien a la plataforma que donava accés a les grades, que s’utilitzaran per a l’activitat.

Dues de les persones que dormien davant del Canòdrom van poder ser allotjades en un alberg gràcies a la intervenció dels serveis socials de l’Ajuntament a la primavera d’aquest any, segons fonts del consistori. La solució “provisional” que ha portat al desallotjament ha estat pactada entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i amb les associacions de veïns. A més, des del juny s’ha netejat l’espai i, actualment, se n’ha bloquejat l’accés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa