L’organització veïnal Acció Raval ha realitzat un vídeo per denunciar el tràfic de drogues i les seves conseqüències al Raval. La setmana passada explicàvem al TOT Barcelona que tres narcopisos al carrer Salvador del Raval s’havien convertit, segons els veïns, en “focus de contagi descontrolats” malgrat l’estat d’alarma. 

Tal com ha pogut saber aquest diari, un dels pisos ha estat tancat -propietat d’un fons d’inversió-, l’únic que, segons els Mossos era un narcopis. Fonts de la mateixa policia matisen que els altres dos no són narcopisos, sinó pisos ocupats.

Al vídeo Acció Raval torna a alertar que “hi haurà conseqüències per la salut pública”. Amb un recull de fotos i vídeos, acusen la Generalitat -que té la titularitat d’un dels pisos- i els Mossos d’Esquadra “d’inacció”.

“S’ha de sancionar i expropiar els immobles on no s’actua quan hi ha un narcopis, s’ha d’atendre molt més les persones consumidores”, explica un dels portaveus d’Acció Raval a aquest diari. A través d’un tuit, l’entitat diu que “veïns i treballadors essencials són les noves víctimes d’aquestes màfies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa