Denuncien tres policies nacionals que conduïen beguts de matinada per Barcelona

Tres agents del Cos Nacional de Policia espanyol van ser enxampats ahir, de matinada, per una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Eren les dues de la matinada, al carrer Aragó, quan la policia catalana va aturar un cotxe –d’un particular, no policial– que circulava de manera temerària. El que es va trobar, però, va ser amb tres persones a l’interior que es van identificar com a policies nacionals i que asseguraven estar de servei, ha avançat El País i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. En aquell moment, els mossos van trucar tant a la Guàrdia Urbana, per motius de trànsit, com a la Prefectura Superior de la Policia Nacional, perquè verifiqués la situació. S’hi van presentar agents de totes dues policies. Després de fer les comprovacions pertinents, però, els mossos no van veure versemblant l’explicació dels implicats i van decidir denunciar-los per incomplir el confinament nocturn. Tot seguit, la Guàrdia Urbana els va practicar la prova de l’alcoholèmia i va sortir positiu en tots tres casos.

Des de la Guàrdia Urbana han confirmat a aquest diari l’existència dels tres tests de positiu, tant al conductor com als acompanyants. Això va implicar una sanció administrativa al conductor i la immobilització del vehicle, ja que cap d’ells el podia conduir. La policia catalana, al mateix temps, confirma la triple sanció per motius d’infringir el toc de queda.

Fonts de la Policia Nacional remarquen a aquest diari que, des del primer moment que la Prefactura Superior n’ha tingut coneixement, ha obert un informació reservada per aclarir si estaven treballant o no. Si es confirmés que era mentida, “acabaria en un expedient disciplinari amb les sancions que calguin”, informen.

La informació sobre si estaven treballant o no, però, no serà gaire difícil d’aclarir. Sempre que els agents de la Policia Nacional estan de servei, fins i tot quan estan en una investigació, han de deixar constància en el cos.

Comentaris

  Ciutadà Desembre 13, 2020 | 15:16
  I a sobre beguts no? Quin personal, es pensen que tot és permès i potser és veritat.
  Goosse Desembre 13, 2020 | 20:14
  Els heu trovat borratxos perque hihan pocs que estiguin serens.....i els pocs que i son serens es dedican a contrarestar els comentaris indepes a les xarxes, fustigar als disidents, anar de prostitutas enfarlopats.....menuda tropa ens porta l´Estat per cuidar de la seguretat dels catalans....si mes no els catalans ens tenim que protegir d´Ells....
  On és, la notícia? Desembre 13, 2020 | 21:05
  Ah, ara ho veig: que els han denunciat! (No m'estranya que siguin els primers a cridar "Vivalrey")
  Jo mateix Desembre 13, 2020 | 22:08
  Treballant i beguts? de servei i mamats? Quan més xerran més o emmerdan.
  Jony Desembre 14, 2020 | 04:18
  D'aquesta gentussa ens tenim de refiar?. Fora del cos d'una puta vegada.
  A. Desembre 15, 2020 | 02:01
  Si es descobreix que no estaven de servei els sancionaran. A mi no se si en sembla més greu que estiguin beguts de servei que no que diguin la mentida de que estan de servei i no.

Nou comentari