Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien un home que disparava coloms amb un fusell de perdigons
  • CA

La Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha denunciat un home que matava coloms amb un fusell de perdigons a Sarrià-Sant Gervasi. Una veïna del denunciat es va posar en contacte amb la FAADA el 21 de gener per alertar dels fets, segons informa la fundació. La dona havia trobat dos animals morts per trets de perdigons, a més d’altres ferits. La fundació ha denunciat els fets a la Generalitat perquè obri una investigació i sancioni l’home. 

La denunciant, afegeix la FAADA, sospitava d’un veí que ja s’havia queixat de la presència de coloms, per després amenaçar amb enverinar-los. L’home tenia accés a una arma, ja que, segons la fundació, és guàrdia de seguretat. A més, la terrassa del pis on viu el denunciat està davant de la plaça on s’havien trobat coloms disparats. Al costat de la plaça hi ha un parc infantil, segons informa la FAADA.

Finalment, la veïna va fotografiar l’home quan disparava coloms, cosa que va permetre provar els fets. La FAADA valora “accions penals” contra el sospitós, i recorda que matar o maltractar coloms por comportar multes de fins a 20.000 euros. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa