Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien un cop de puny i insults homòfobs contra una parella gai a Gràcia

Un home ha denunciat a les xarxes socials una agressió homòfoba la passada matinada a Gràcia, a prop dels Jardinets. Segons ha publicat, adjuntant la prova d’un informe mèdic, un grup de cinc persones van increpar a dos amics seus, una parella gai, quan estaven al carrer. A més, a un d’ells van acabar clavant-li un cop de puny a la boca. Sense deixar lloc a dubte de les causes de l’agressió, la víctima assegura que els agressors els van cridar “maricones”. 

El text de l’hospital que adjunta com a imatge l’home que denuncia el cas confirma que hi troba “esquimosi” -una lesió subcutània- i un “edema” -inflamació-. A més, concreta que els fets van passar a prop del número 10 del carrer Bonavista, a la Vila de Gràcia, al voltant de les sis del matí. Segons explica en el missatge a Twitter, es dona el cas que acabaven d’arribar de Granada. 

El president de l’Observatori contra la Homofòbia, Eugeni Rodríguez, detalla que encara no han pogut contactar amb la víctima, però que aquest nou cas tornar a demostrar la necessitat de “polítiques públiques” que crein “un imaginari en què això no pugui passar”. En declaracions a aquest diari, Rodríguez ha insistit en el fet que això “és insuportable” i ha fet referència als casos recents d’altres atacs homòfobs

Nou comentari

Comparteix