Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien un intent d’agressió sexual durant la nit de la Castanyada
  • CA

Una jove ha denunciat que va patir una agressió sexual al barri de la Trinitat Vella (districte de Sant Andreu) durant la nit de la Castanyada. Tal com ha explicat betevé després de parlar amb la víctima, tot va començar quan va conèixer el suposat agressor en el sopar de Castanyada d’aquella nit. A l’hora de marxar a casa, ell va decidir acompanyar-la per buscar junts un taxi. Com no hi havia cap, la jove va decidir dirigir-se fins a l’estació de metro de Trinitat Vella i esperar allà fins que sortissin els primers trens.

En aquell moment, però, tot es va torçar. Tal com ha indicat el mateix mitjà, l’agressor la va portar fins al parc de la Trinitat Vella, on la va amenaçar i la va llençar a terra per agredir-la sexualment. La jove, però, va poder marxar corrents i deixar enrere aquella situació. Tal ha afegit betevé, l’ajuda d’alguns veïns va ser clau perquè pogués trucar als Mossos d’Esquadra i als serveis mèdics. Va anar a l’hospital i l’endemà va denunciar els fets a la comissaria de les Corts.

Un menor va ser detingut acusat de violar una noia de 19 anys

La mateixa nit de la Castanyada, una altra suposada violació va fer saltar les alarmes a la ciutat. La Guàrdia Urbana va detenir a les 6 hores un menor d’edat acusat de violar una noia de 19 anys. Tal com va avançar la periodista Anna Punsí i va confirmar el TOT Barcelona a partir de fonts de la Guàrdia Urbana, l’agressió hauria tingut lloc a la discoteca Colors Club, que es troba al número 33 de la Rambla (Ciutat Vella).

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) van informar aquest dimecres que el menor havia comparegut davant d’un Jutjat de Menors, que va dictaminar que havia de ser internat en règim tancat durant sis mesos prorrogables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa