Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denunciat un bar de Sarrià on se servia alcohol a menors i es consumia droga

El responsable d’un bar del barri de Sarrià de Barcelona proper a dues escoles ha estat denunciat per servir alcohol a menors i permetre que s’hi consumissin drogues. Es tracta d’un dispositiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’any 2016 ja es va fer una intervenció policial en aquest establiment amb el balanç d’un detingut per tràfic de substàncies estupefaents i diverses denúncies per tinença de drogues i tolerància al consum. En l’operatiu d’aquest divendres s’ha denunciat al propietari del local per tolerància al consum d’alcohol per part de menors, per temes de salubritat i per tolerància al consum de drogues. I també s’han denunciat 15 persones per tinença o consum de substàncies estupefaents, deu de les quals menors.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana aquest divendres a la tarda han dut a terme una entrada en un bar al barri de Sarrià de Barcelona, on presumptament es servien begudes alcohòliques a menors, es traficava amb drogues i se’n tolerava el consum a l’interior del local.

A mitjans de gener els agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Sarrià van rebre diverses informacions relacionades amb l’activitat que s’estava produint en un bar del barri a tocar de dos centres escolars segons les quals s’hi estaria venent alcohol a menors, hi hauria un tràfic habitual de substàncies estupefaents i que se n’estaria tolerant el consum entre els clients del local, una part dels quals també menors.

Segons aquestes informacions el responsable, cambrers i alguns clients de l’establiment, a banda de proporcionar alcohol a qualsevol persona que en demanés sense tenir en compte la prohibició de servir-ne a menors d’edat, toleraven també el consum de drogues d’abús.

Aquesta dinàmica de risc per als menors es produïa de manera reiterada en diverses franges del dia tot i que era el divendres a la tarda, coincidint amb l’inici del cap de setmana, quan la situació tenia el seu punt àlgid ja que el bar estava ple de joves, una part dels quals menors d’edat. Donat el risc evident que aquestes pràctiques il·lícites representaven per als menors, els agents de la comissaria de Sarrià van fer tasques discretes de comprovació de la realitat del bar investigat i van constatar que les informacions rebudes s’ajustaven plenament a les dinàmiques que hi van observar.

El dispositiu que s’ha realitzat avui a la tarda conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana ha començat a les 18 hores. S’ha denunciat al propietari del local per tolerància al consum d’alcohol per part de menors, per qüestions relatives a la salubritat i per tolerància al consum de drogues. A més també s’han denunciat 15 persones per tinença o consum de substàncies estupefaents, deu de les quals menors. Els menors s’han traslladat a comissaria a l’espera que els vinguin a recollir els seus pares.

Nou comentari

Comparteix