Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen una investigació interna sobre les oposicions de la Guàrdia Urbana
  • CA

El sindicat de funcionaris CSIF ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que obri una investigació interna sobre les oposicions d’accés a la Guàrdia Urbana. Assegura que ha rebut testimonis orals, vídeos i fotografies que apunten a “possibles irregularitats” ocorregudes durant els exàmens de cultura general, que van tenir lloc el passat 3 d’octubre en un espai cedit per la Fira de Barcelona. Si es demostren les “incidències” que sospiten, demanaran l’anul·lació de tot el procés de selecció i la seva repetició.

El sindicat ha explicat en un comunicat que les proves gràfiques recollides “denotarien de falta de control i greu desorganització, concretament pel que sembla en l’ús d’aparells electrònics, de telefonia mòbil en els lavabos durant la realització dels exàmens i la transmissió d’instruccions errònies per al desenvolupament de la prova psicotècnica”.

En conseqüència, vol que la gerència municipal de Seguretat i Prevenció faci una recerca i aclareixi si s’han “lesionat drets de cap opositor” o s’ha pogut malmetre “la credibilitat” de la Guàrdia Urbana. A més, insta també a la Síndica de Greuges a obrir una investigació paral·lela. Així mateix, el sindicat s’ofereix per tramitar denúncies i queixes dels examinants que vulguin presentar-ne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa