Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Crits de “Fora Colau” a la protesta contra el porta a porta d’escombraries
  • CA

Una protesta convocada aquest vespre davant de la seu del districte de Sant Andreu ha aplegat desenes de persones contra la recollida d’escombraries porta a porta. El sistema, aplicat ja a Sarrià-Sant Gervasi, està ara present en algunes zones santandreuenques. Després de les queixes a través de xarxes socials, alguns veïns afectats s’han concentrat aquest vespre per queixar-se de la nova manera de reciclar.

Manifestació contra el porta a porta a Sant Andreu / Jordi Play
Manifestació contra el porta a porta a Sant Andreu / Jordi Play

“Fora Colau” ha estat un dels crits dels assistents. D’altres exhibien cartells amb missatges com

El nou sistema implica la retirada de tots els contenidors menys el de vidre. Els veïns han de reciclar ara deixant les escombraries a la porta de casa seguint un calendari i uns horaris segons el tipus de brossa.

Joves de Sant Andreu contra el porta a porta / Jordi Play
Joves de Sant Andreu contra el porta a porta / Jordi Play
Concentració contra el porta a porta / Jordi Play
Concentració contra el porta a porta / Jordi Play

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan de Sant Andreu a maig 28, 2021 | 23:47
    Joan de Sant Andreu maig 28, 2021 | 23:47
    Quan en menys que ens donem compte tindrem una ciutat arruïnada econòmicament, culturalment, i socialment. I tot gracies a la Colau i els seus/seves comparses. A començar de trepa i acabarà de llagosta. Darrera seu no quedarà rés. Tot és una maniobra per crear més burocràcia i donar feina als seus. Qui volia reciclar tenia totes les possibilitats de fer-ho. Només calia més pedagogia en tot cas. Ara ens deixarà una ciutat bruta, una vida complicada i uns objectius ecològics sense complir. Però és la Colau. Aquella cridanera a la qual li van donar suport per tal de fer-la alcadesa i evitar una capital d esperit català. Ara s han adonat que aquella cridanera s a m’ha agafat al poder i ho destrossa tot, inclòs el negoci d aquells que la van recolçar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa