Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alerta entre els pares d’una escola de Gràcia per la contaminació que pateixen els seus fills
  • CA

Els pares de l’escola l’Univers demanen una intervenció urgent a l’entorn del centre on estudien els seus fills. L’escola conviu amb nivells de contaminació per sobre del que és saludable i l’Associació de Famílies de l’Alumnat (AFA) ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que pacifiqui un tram del carrer Bailèn, entre travessera de Gràcia i Sant Antoni Maria Claret, per reduir els nivells de contaminació. 

Així, sol·liciten que, “de forma provisional” i fins que es porti a terme la reordenació del barri, Bailèn sigui exclusivament per a vianants. Els pares lamenten que el projecte de reordenar la Vila de Gràcia, al districte de Gràcia, s’està endarrerint perquè està supeditat a la reforma del mercat de l’Abaceria. Al carrer Bailèn, segons recorden, està previst fer-hi un sol carril per a cotxes, però aquest canvi podria arribar al 2023. 

 “L’Univers està en la franja alta de les escoles més contaminades de Barcelona”, alerten. En concret, es troba en el lloc 178 de les 750 analitzades en un estudi recent. 

L’AFA de l’escola ha enviat una carta al regidor del districte, Eloi Badia, en què li trasllada diverses peticions per al districte, entre les quals s’hi troba la pacificació del carrer Bailèn per reduir l’exposició a la contaminació dels seus fills. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa