Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Crida ciutadana per resoldre l’estranya desaparició d’una gata de 16 anys

L’estiu barceloní mai no deixa de sorprendre i en aquesta ocasió ha estat la desaparició d’una gata d’edat avançada el que ha portat de corcoll a una propietària amoïnada que, fins i tot, ha acabat implicant als Mossos d’Esquadra en la cerca del seu felí. El cas, però, té història. Si bé la desaparició de mascotes és una constant a la ciutat, en aquesta ocasió hi ha un element distorsionador. La por d’una veïna de les Corts a no tornar a veure la seva gata quan li queda —per imperatiu biològic— poc temps de vida va esfumar-se per moments. El mateix dia que la gata va saltar per la finestra del pis on vivia, la policia té constància que una persona es va trobar un gat perdut i va demanar ajuda per saber on el podia portar. Li van recomanar una protectora. I així va dir que ho faria. Dos dies després i havent estat en contacte amb la Guàrdia Urbana i amb totes les protectores possibles, segons la propietària, el gat no apareix enlloc.

La poca informació que es té és que el felí es diu Rita i té 16 anys. Se sap que va escapar-se del que ha estat casa seva fins ara el passat dimarts, al voltant de tres quarts de set. Era al carrer Montnegre, a prop de la plaça de les Corts. Precisament va ser en aquell carrer i en aquell moment del dia que algú es va trobar un gat abandonat i va preguntat què fer-ne. El problema, però, és que ara no se sap ni on és el gat ni qui era aquella persona que va trobar-lo.

La Rita, la gata perduda / Mossos

Davant d’això, i de la pena que arrossega la dona que ha perdut la gata en el tram final de la vida de l’animal, els Mossos d’Esquadra fan una crida perquè qualsevol persona que tingui alguna informació al respecte els ho faci saber. L’objectiu: que es faci possible el retrobament de la veïna de les Corts i la Rita.

Nou comentari

Comparteix