Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reivindiquen una crema de contenidors per “la lluita treballadora”

Un grup d’independentistes ha cremat una vintena de contenidor a Barcelona i arreu del país per reivindicar la “lluita treballadora”. En un vídeo a què ha tingut accés el TOT Barcelona es veuen diversos contenidors en flames, tant a la capital catalana com a la resta de Catalunya. Els responsables de l’acció l’han dut a terme entre ahir i la matinada del 30 d’abril a l’1 de maig, el dia del treballador. El total de contenidors cremats, segons alguns dels participants, és de 27, la meitat d’ells a Barcelona.

Fonts municipals tenen constància d’un contenidor cremat ahir a mitjanit al districte de Sarrià-Sant Gervasi. 

“Volem encendre una espurna”, afirmen en declaracions a aquest diari. Al vídeo inclouen missatges que avisen: “Ningú ens mana, ningú ens desconvoca”. També destaquen que no són cap organització, només són persones anònimes. “Ho varem fer, ho tornem a fer per la lluita treballadora”, adverteixen a les imatges que ha pogut veure aquesta redacció.

“La independència no s’espera, la independència no es demana, la independència es lluita, la independència es fa, la terra es defensa”, defensen al vídeo. Alguns dels participants argumenten que volen “encendre una espurna” i que és una acció per al dia del treballador. “Volem treballar per viure, no viure per treballar esclavitzats”, rematen. 

Repeteixen una acció que ja van fer per Sant Jordi

Es tracta de la segona acció semblant que es porta a terme en ple confinament. La primera va tenir lloc la nit del 22 al 23 d’abril i també va quedar plasmada en un vídeo.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Andreu a maig 01, 2020 | 19:25
    Andreu maig 01, 2020 | 19:25
    Però la Colau i l'ajuntament ho troben bé perquè aquests són "d'esquerres" i per tant "bons". Que no hagin treballat en la vida i no produeixin res de bo per a la societat no importa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa