Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe té un accident amb dos vehicles i bolca a la Gran Via
  • CA

Matí convuls a les carreteres del barri del Fort Pienc (districte de l’Eixample). Tal com ha avançat el programa de la SER ‘Aquí Catalunya’ i ha confirmat el TOT Barcelona a partir de fonts municipals, el tram de la Gran Via de les Corts Catalanes que conflueix amb el carrer de Sicília ha estat escenari d’un accident de trànsit entre tres vehicles.

Segons les fonts municipals, una persona ha resultat ferida, però diuen que, de moment, els serveis mèdics no han informat quin és el seu estat. D’altra banda, un dels vehicles implicats en l’accident a bolcat a la Gran Via, la qual cosa ha fet que els Bombers es desplacin fins al lloc dels fets. La situació ha obligat a tallar el trànsit.

Les darreres setmanes, marcades per més accidents

El passat octubre el districte de l’Eixample va viure un altre accident encara més greu. Tal com va explicar l’Ajuntament en un comunicat, un cotxe i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van tenir un accident en el qual un home de 51 anys va perdre la vida. La víctima es trobava en el cotxe i va morir en arribar a un centre sanitari. Pel que fa a la resta d’ocupants dels vehicles, tots ells van resultar ferits. Tres d’ells viatjaven en el turisme i els dos altres a l’ambulància, que van resultar ferits de menys gravetat.

Fora de les fronteres de Barcelona, a la C-35 a l’altura de Llinars del Vallès, tres veïns de Barcelona van morir en un sinistre el passat mes de novembre, tal com va avançar la periodista Anna Punsí i va confirmar el TOT Barcelona. Dues de les víctimes eren dues dones de 55 i 56 anys, que viatjaven en un turisme que va xocar contra un tot terreny. Una tercera persona de 84 anys que anava amb elles al cotxe va ser traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on va acabar morint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa