Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una missa setmanal en ‘streaming’ des de la Catedral substituirà les cerimònies als tanatoris
  • CA

Una missa setmanal en ‘streaming’ des de la Catedral de Barcelona anomenarà els difunts d’aquelles famílies que ho demanin. L’Arquebisbat de Barcelona ha anunciat que obre aquesta possibilitat per compensar la suspensió des de diumenge passat les cerimònies i les vetlles als tanatoris de Barcelona a causa de la crisi sanitària del coronavirus. L’Església barcelonina ha informat que dedicarà als difunts la missa dominical, que ara es fa a porta tancada i que habitualment presideix l’arquebisbe Joan Josep Omella.

Més endavant, un cop superada l’emergència sanitària, l’Arquebisbat de Barcelona organitzarà una celebració comunitària de l’Eucaristia per a tots els difunts.

El passat 22 de març va ser el darrer dia que l’Arquebisbat va oferir servei pastoral als tanatoris de Sancho d’Àvila, les Corts i Sant Gervasi. Durant les properes setmanes, l’empresa de serveis funeraris Mèmora comunicarà setmanalment a la institució eclesiàstica els noms dels difunts per a qui les famílies hagin sol·licitat aquesta pregaria. La missa dels diumenges a la tarda es pot seguir en directe per Ràdio Estel o a través del canal de la Catedral de Barcelona a Youtube.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa