Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre detinguts d’un clan familiar de traficants de cocaïna i haixix
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desarticulat un clan familiar dedicat al tràfic de drogues al barri de Raval (Ciutat Vella) i al districte de Sant Martí. L’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la unitat canina i el Grup Especial d’Intervenció (GEI) dels Mossos i agents de la policia barcelonina han fet aquest matí cinc entrades en què han detingut quatre persones del clan. El grup estava especialitzat en el tràfic de cocaïna i haixix.

L’operatiu ha permès tancar cinc punts de venda i magatzems de drogues. La investigació, dirigida pels Mossos de Ciutat Vella, va concloure que el grup distribuïa droga entre “petits traficants” que actuaven al Raval. Fa cinc mesos els agents van saber que hi havia diversos pisos del barri de Ciutat Vella que es feien servir com a magatzems de droga. Avui ha culminat l’operatiu amb cinc entrades simultànies a les set del matí. 

Després de tenir coneixement que els domicilis eren punts de venda de drogues, els Mossos i la Guàrdia Urbana van vigilar i fer seguiments a membres del clan per acreditar que, efectivament, eren traficants de drogues. En el marc d’aquestes actuacions agents policials van intervenir drogues. La setmana passada, segons destaquen els Mossos, es va identificar una persona que portava mig quilo de cocaïna. 

Tres de les entrades han estat al Raval, segons han informat els Mossos. En els cinc escorcolls s’han localitzat estris per manipular droga, diners i una arma llarga. La policia catalana és qui ha portat el pes del cop policial, amb la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella al capdavant.

Als pisos on s’han fet registres no es consumia droga, segons fonts de la policia de la Generalitat. Així doncs, no se’ls considerava narcopisos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa