Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cop a una màfia que obligava dones a prostituir-se en condicions “infrahumanes”
  • CA

Obligaven dones a prostituir-se i les portaven de pis en pis perquè no sabessin ni on estaven. Era el modus operandi dels 39 detinguts d’una màfia que explotava sexualment dones després d’ajudar-les a arribar des de països asiàtics fins a l’Estat. Una vegada arribaven aquí, els responsables de l’organització criminal els retiraven la documentació per obligar-les a treballar en condicions “infrahumanes”, segons la Policia Nacional. 

Els membres de la màfia les transportaven “contínuament” entre locals i pisos propietat de la xarxa per desorientar-les. Això, sumat al fet que “gairebé” no tenien contacte amb l’exterior, feia que les dones no sabessin ni on estaven. 

Una operació policial ha permès la identificació de 41 víctimes i la detenció de gairebé 40 membres d’una màfia, tots d’origen asiàtic. La majoria de les víctimes són de la Xina. D’entre els arrestats, 15 ho van ser per pertànyer a la xarxa i la resta per trobar-se en situació irregular. L’operació va començar a principis d’any i va culminar amb entrades a diversos pisos i locals de Barcelona i l’àrea metropolitana, on s’obligava les dones a exercir la prostitució. 

Aquests locals eren, en aparença, de massatges. Tot i així, les dones havien d’estar disponibles les 24 hores del dia durant tot l’any per atendre clients sexuals. Les dones exercien la prostitució en condicions “infrahumanes” i de “semiesclavitud”, segons la policia espanyola. A més, es trobaven en situacions molt vulnerables ja que no tenien ni permís de residència ni de feina, així que les màfies s’aprofitaven d’elles. Prèviament, les víctimes havien adquirit un deute amb els delinqüents ja que les havien ajudat a arribar a l’Estat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marta a setembre 17, 2019 | 11:54
    Marta setembre 17, 2019 | 11:54
    Aquesta és la pitjor lacra dels temps que vivim, és una autèntica vergonya que pugui estar passant això avui dia, però com que són dones no té cap valor, les poden assassinar, violar, esclavitzar i tot lo del món i no passar res, surt molt barat avui en dia. Tothom defensa els animals, els voltors, els ossos, els gossos.. però, i les dones??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa