Una concentració antifeixista i un pícnic respondran a la manifestació unionista de diumenge

Convocatòria i contra convocatòria diumenge en el marc de la manifestació unionista de Societat Civil Catalana (SCC). Els antifeixistes han fet una crida per trobar-se a les 10:30 hores a la plaça Universitat, on mitja hora més tard arribaran els “feixistes” per dirigir-se a la protesta de SCC, tal com avisen els antifeixistes a través de Twitter. 

SCC ha convocat una manifestació diumenge al migdia a passeig de Gràcia amb Provença amb el lema “Per la concòrdia, per Catalunya: Prou!”. A les 11 hores, a més, hi ha una convocatòria que porta el nom de “Barcelona és nostra” i que servirà com a punt de trobada per dirigir-se a l’acte espanyolista. Els antifeixistes criden a boicotejar aquesta trobada amb la consigna de “no passaran”, i animen a concentrar-se a plaça Universitat mitja hora abans.

Tot i que el cartell que crida a concentrar-se a les 11 hores amb el títol “Barcelona no és nostra” no està signat i, per tant, no se sap qui convoca. 

El col·lectiu Los de Artós ha impulsat un “pasacalles” a les 10:30 hores a la plaça Artós per dirigir-se també cap a la manifestació unionista. S’afegeix, doncs, a la trobada de les 11 hores a la plaça Universitat.

Pícnic per rebre als “estrangers” que aniran a la marxa de SCC

El col·lectiu Pícnic per la República també s’ha apuntat a respondre a la manifestació de SCC. Aquest divendres al vespre ha convocat una “gran pícnic” a les 12h a l’entrada de la presó Model i demana als participants que portin menjar i beguda. La crida proclama diumenge, en clau irònica, “Dia Nacional del Pícnic” i proposa “compartir aquesta nova festa nacional amb els estrangers que ens visitaran, que tenen una manifestació a Barcelona convocada per SCC”.

Comentaris

    Ks Octubre 26, 2019 | 03:47
    ?????? Barcelona es nostra .. No mes els hi falta i voto a vox. Anims pocapenas

Nou comentari