Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Contundència policial en la identificació de tres joves amb actitud “hostil”

El que havia de ser una identificació de tres possibles lladres es va convertir en una odissea per als Mossos d’Esquadra. Ahir a la tarda, cap a les 19 hores, la policia catalana va rebre l’avís d’una víctima d’una estrebada al barri del Raval, a Ciutat Vella. La persona que va trucar va facilitar una descripció dels tres autors, cosa que va engegar el dispositiu per localitzar-les.

Fonts dels Mossos informen que, quan van trobar tres nois que coincidien amb la descripció de la víctima, els van aturar per identificar-los en un lloc que les mateixes fonts no detallen. Les mateixes fonts argumenten que els joves mostraven una actitud “poc col·laboradora”. Amb l’afegit que, segons la policia de la Generalitat, “nombroses persones” van sortir dels edifics del voltant i van rodejar els agents que portaven a terme la identificació, cosa que els va portar a traslladar els sospitosos a un lloc “segur”.

El trajecte cap a la zona més controlada per fer la identificació es va complicar quan els joves, que anaven als seients del darrere, van començar a donar cops a la mampara que els separava dels agents. En aquest moment, segons fonts dels Mossos, els agents van aturar el vehicle i en van baixar per emmanillar els identificats “per seguretat” i a l’espera de reforços.

Els reforços van arribar en forma de nou vehicles patrulles de la policia catalana, una d’elles amb moto, i una de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Aquesta última escena va tenir lloc a la cruïlla entre el carrer Hospital i la rambla del Raval, que va quedar tallada al trànsit a causa de la intervenció. Un usuari de Twitter va gravar i difondre les imatges de com emmanillaven els tres identificats. A les imatges es veu com un agent redueix amb contundència un dels tres joves que, segons fonts de la policia de la Generalitat, seguia mostrant una actitud “hostil”.

Tot seguit els Mossos van portar els nois a comissaria per acabar allà les tasques d’identificació. La víctima de l’estrebada va arribar a les dependències policials, on se li va demanar que indiqués si algun dels tres havia estat el responsable del robatori. No va reconèixer cap dels tres i els joves van quedar en llibertat, segons fonts dels Mossos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa