Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Educació dona per confinada per error una escola bressol de Barcelona
  • CA

La conselleria d’Educació ha anunciat avui en un comunicat que hi havia una nova escola bressol confinada a Barcelona: la de Can Dragó, de titularitat municipal. La sorpresa ha estat majúscula entre les famílies dels infants inscrits en aquell centre, que no en sabien res i han començat a demanar què passava. El cert, però, és que no passava res. O almenys res de greu. La informació aportada per la conselleria –i publicada per aquest mitjà– era simplement errònia.

“No enteníem res quan ens hem trobat la notícia. Nosaltres seguim oberts i només hi ha un alumne confinat”, han explicat fonts de la llar d’infants al TOT Barcelona. Finalment, fonts de la conselleria han reconegut l’equivocació i han aclarit a aquest diari que la causa de la confusió ha estat “un error humà” en la transmissió de les dades. Per tant, en aquest centre del barri de Porta, a Nou Barris, només hi ha un grup confinat i es manté l’activitat habitual, refermen des de la Generalitat.

Així, aclarit aquest fet, a Barcelona es mantenen únicament dos centres escolars confinats: la llar d’infants Petit Montessori –antiga llar d’infants Tintín– i  l’Escola bressol municipal de Gràcia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aina a setembre 21, 2020 | 14:46
    Aina setembre 21, 2020 | 14:46
    Aixo es mentida, ni l’escola bressol te 20 grups, ni esta l’escola tancada. Hi ha un grup de 18 infants i dues educadores confinats, amb un unic cas positiu, però la resta estan en quarentena per prevenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa