Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comencen les obres del nou casal de joves de la Prosperitat, en espera des de fa més d’una dècada

L’Ajuntament de Barcelona ha començat les obres de construcció del nou equipament públic que acollirà el casal per a joves del barri de la Prosperitat, en el districte de Nou Barris, ha explicat el consistori en un comunicat. També ha iniciat les obres de reurbanització de l’entorn d’aquest equipament situat en el número 271-289 del passeig de Valldaura, i tota l’actuació suposa una inversió municipal de 4,8 milions d’euros. Tot plegat està previst que s’allargui durant un any i tres mesos. Així doncs, a finals de 2022 hauria d’estar enllestit.

El casal s’articularà al voltant d’un pati central que comunicarà els dos nivells de l’edifici i comptarà amb sales polivalents, espais d’assaig, sala de radi i tallers de fotografia, cuina i ioga, entre altres. El districte ha prioritzat la construcció del nou equipament durant aquest mandat, “donant així resposta a una de les reivindicacions veïnals més reclamades en els últims anys” . Així, el nou edifici substituirà a l’actual, situat en uns mòduls provisionals en l’avinguda Rio de Janeiro des de l’any 2010.

L'espai del pati interior del nou edifici, projectat digitalment / Ajuntament
L’espai del pati interior del nou edifici, projectat digitalment / Ajuntament

El nou casal de la Prosperitat ocuparà una superfície total de 1.340 metres quadrats distribuïts en una planta baixa més un pis i es preveu que estigui finalitzat a finalies del 2022

Nou comentari

Comparteix