Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comencen a instal·lar els llums de Nadal més reconeguts de Barcelona
  • CA

Qui passeja per Barcelona encara veu persones amb pantaló i samarreta de màniga curta. Tant és. A les portes del mes de novembre ja s’han començat a instal·lar, com cada any, els llums de Nadal. El passeig de Gràcia, que habitualment llueix un dels enllumenats més típics de Nadal, ja ha començat a operar per tenir el seu decorat quan abans millor. Confien en l’efecte sorpresa de les llums, que enguany canvien de forma després d’anys lluint el mateix disseny. Els veïns no saben encara, però, com seran, ja que només s’han començat a instal·lar els fils per on es penjaran.

Fins ara, el passeig de Gràcia lluïa unes papallones gegants amb unes tires de llum al seu voltant. Era un dels dissenys que més agradaven de la ciutat, però enguany desapareix. Així, desapareix aquest disseny que apostava per reflectir la llum natural del dia i que provocava jocs de colors.

Vianants sota els llums de Nadal, al Passeig de Gràcia / Jordi Play
Vianants sota els llums de Nadal de 2021, al Passeig de Gràcia / Jordi Play

Incògnita amb les noves llums

Encara no se sap quines llums substituiran les papallones. Els comerciants, de fet, prefereixen no donar cap tipus de pistes. Així sí, l’Associació d’Amics del passeig de Gràcia assegura, en declaracions a Betevé, que la proposta “sorprendrà a tothom”.

Queda per veure si les noves llums, doncs, assoliran l’èxit de les antigues papallones. El president de l’associació del carrer, Lluís Sanz, s’atreveix a dir que “molta gent considerava el millor enllumenat de Barcelona” i que han volgut anar més enllà i sorprendre el veïnat amb “una proposta més potent”.

Altres barris també es preparen

No és l’únic carrer que s’està preparant, tot i que sí que és dels pocs que ha començat la instal·lació. Els Llums de Sant Pau, una de les activitats més destacades de Nadal a la ciutat, estrenarà un recorregut més gran que permetrà el visitant entrar dins de galàxies, estrelles, plantes i altres elements de l’univers.

El barri de Nou Barris també s’està preparant, i més sabent que donaran el tret oficial a la campanya municipal de llums de Nadal. Antoni Arola és qui ha dissenyat l’enllumenat de la zona, que segueix la base d’altres anys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rsalva a octubre 09, 2022 | 11:37
    rsalva octubre 09, 2022 | 11:37
    Visca l'estalvi energètic !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa