Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com aconseguir un vibrador gratis a Barcelona

Arriba Sant Valentí i Barcelona s’engalana per l’ocasió. I aquest any ho fa amb un vessant més aviat sexual, perquè l’empresa We-Vibe organitzarà gimcana per trobar un vibrador. De fet, els guanyadors rebran joguets sexuals durant un any per valor de 1.000 euros.

L’empresa és coneixedora de les necessitats dels barcelonins. Segons We-Vibe, el 70% dels enquestats té un major desig d’explorar pel seu compte, un 85% de fer-ho amb la seva parella, un 89% assegura que la seva vida sexual ha millorat després de provar noves tècniques sexoafectives o fantasies sexuals i, per últim, un 58% diu que va tenir el millor orgasme de la seva vida l’any passat, fent servir una joguina sexual.

Per saber com descobrir els vibradors caldrà seguir el compte d’Instagram de We-Vibe i estar-hi pendent a partir del dia 12 de febrer a les 18 hores de la tarda. Per això caldrà desxifrar les pistes i trobar el premi. Un cop aconseguit, s’haurà d’enviar una fotografia amb el premi al correu electrònic de la companyia, el [email protected] I caldrà ser ràpids, perquè el concurs només durarà dos dies, des de l’inici del joc, quan es doni la primera pista.

Barcelona, al podi de la infidelitat a l’hivern

Els barcelonins i barcelonines es troben al podi de la infidelitat. Només durant l’època de l’hivern, això sí. La capital catalana es queda amb la medalla de bronze de la infidelitat. No està gens malament. Els reis d’aquestes arts maquiavèl·liques són els valencians, veïns nostres. Alguna cosa n’haurem après, de ben segur. De totes maneres, Catalunya s’emporta la palma. És el lloc que més ciutats acumula al top vint d’infidelitat: sis, en total. En segon lloc es troba Girona, en el cinquè està Tarragona, la segueix Sabadell, i tanquen el dinovè i vintè lloc Lleida i Terrassa, respectivament. Vaja, que ens agrada la marxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa