Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com aconseguir roba gratis si te l’han robat a la platja

Aquesta setmana ha entrat en funcionament la Unitat de Platges de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Es tracta d’un grup operatiu que estarà desplegat fins que acaba la temporada de bany, a finals de setembre, i que té com a missió patrullar a les deu platges de la façana marítima de la ciutat, per tal de prevenir i actuar sobre tots aquells problemes que es produeixen al litoral barceloní. Però a més de prevenir delictes i assistir persones que es puguin trobar en dificultats, aquest grup també proporciona ajuda si t’han robat mentre et banyaves: té a punt kits d’emergència per a víctimes de robatoris i furts a la mateixa platja.

Passeig de la platja de la Nova Mar Bella / Vicente Zambrano González
Passeig de la platja de la Nova Mar Bella / Vicente Zambrano González

Què hi ha als kits d’emergència?

Les bosses contenen tríptics de denúncies en diferents idiomes i kits bàsics de vestuari de reposició per donar assistència a les víctimes de furts o robatoris que hagin perdut la roba, que contenen una bossa amb una samarreta, unes xancles i uns pantalons curts, amb talles que van des de la S fins a la XL, així com tiquets de transport públic d’un sol ús per a facilitar que les persones puguin retornar al seu domicili. I és que cal tenir en compte que si et roben la bossa mentre et banyes, ho perds tot, des de la cartera fins a la samarreta.

Kit de platja si et roben AJUNTAMENT

I on es poden aconseguir? A l’edifici de l’Oficina Conjunta de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra al passeig Joan de Borbó, al mòdul de la platja de la Barceloneta i al mòdul situat a l’espigó de la platja del Bogatell. Els mòduls estan oberts dotze hores al dia, de 9h a 21h.

Segons ha explicat la Guàrdia Urbana, la temporada de platja 2022 es van repartir un centenar de kits d’emergència a banyistes. De fet, fa més d’una dècada que l’Ajuntament ofereix aquest servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa