Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El president del Col·legi de Metges reclama activar el passaport Covid

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha reclamat al govern espanyol que activi el passaport Covid tal i com ja fan altres països, el més proper, França. “Crec que ja és imperiosa la necessitat d‘activar el passaport de vacunació Covid-19 i la seva aplicació selectiva”, ha dit en una piulada.

De fet, Andalusia va sol·licitar aplicar el passaport Covid i el Tribunal Superior de Justicia d’Andalusia ho va vetar, una decisió que va ratificar el Tribunal Suprem argumentant que la mesura era desproporcionada. Andalusia volia implantar el passaport per entrar en establiments públics, amb un certificat digital de vacunació o acreditació d’una prova negativa realitzada en les 72h anteriors.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Dictadura sanitària a setembre 05, 2021 | 19:45
  Dictadura sanitària setembre 05, 2021 | 19:45
  Fins als nassos d'aquest personatge totalitari que es creu polític, jutge i cap d'estat.
 2. Icona del comentari de: Jeroni Munyós a setembre 05, 2021 | 20:24
  Jeroni Munyós setembre 05, 2021 | 20:24
  Els jutges lawfare espanyols son entesos de tot, fins i tot fan de metges quan els hi rota... Quan l'estat i jutges espanyols s'hagin decidit i posat d'acord sobre aquesta qüestió, segurament ja serà com sempre fan, tard. De fet a Itàlia ja fan servir el Green Pass i a França el Pass Sanitaire... Els catalans de sobirania espanyola haurem d'esperar a saber que en decideixen a Madrid.
 3. Icona del comentari de: Vacunes o colaus a setembre 06, 2021 | 09:09
  Vacunes o colaus setembre 06, 2021 | 09:09
  Qui no es vacuna i fagi contagis 20 anys de presó. Insolidaris i ganduls, porqueria colau

Nou comentari

Comparteix