Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau lamenta el descens de l’Espanyol: “És una mala notícia per la ciutat”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat el descens de l’Espanyol a la Segona Divisió i ha assegurat que “és una mala notícia per la ciutat que un club històric perdi la categoria”. En una piulada, Colau ha enviat “molts ànims” a l’afició perica i s’ha mostrat convençuda que “en poc temps” l’equip tornarà a pujar a Primera, “que és on li pertoca estar”.

Regidors de tots els partits també han enviat missatges d’ànim per als seguidors de l’Espanyol. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, també ha qualificat de “mala notícia” el descens del club. “És una mala notícia per al futbol i el món de l’esport català i també per a Barcelona i la seva realitat metropolitana”.

El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, ha reconegut que com a culé no s’alegra del descens de l’equip perico. “Ara els culers més acèrrims em podeu criticar, però jo no me n’alegro que l’Espanyol baixi a segona. Ni que sigui perquè el meu pare era perico. Apa, ja ho he dit”.

L’exprimer ministre francès i regidor de BxCanvi, Manuel Valls, ha assegurat que, tot i no ser perico, desitja una ràpida tornada a Primera a l’Espanyol. “Barcelona us necessita!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa