Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau impulsa un procés participatiu per canviar el Pla de Ciència arran de la pandèmia
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona està revisant el Pla de Ciència 2020-2023 per adaptar-lo al context de la pandèmia, atès que aquest pla es va elaborar just abans que esclatés la crisi per la covid-19 i, de fet, es va presentar oficialment el 10 de març de l’any passat. Tal com ha recollit l’ACN, amb aquesta revisió es vol adequar el pla a la nova realitat d’aquesta crisi, tenint en compte que està tenint un gran impacte sanitari, social i econòmic. S’ha obert a la ciutadania el procés de participació Reimpulsem el Pla de Ciència, a través de la plataforma decidim.barcelona. Entre el 12 de febrer i el 12 de març, qualsevol persona podrà fer-hi aportacions. Es preveu que el pla revisat i adaptat a la situació de pandèmia es pugui presentar a finals de març.

La idea és poder-hi fer “esmenes” i proposar “noves incorporacions” a aquest pla sobre el futur científic a la ciutat tant des del web com a les trobades digitals que es programaran. Es faran sessions telemàtiques conduïdes per professionals on està previst que es pugui “debatre” i comentar les noves idees de la ciutadania.

Segons l’Ajuntament, la creació d’un procés participatiu obert a la ciutadania té com a objectiu “culminar” la revisió iniciada arran de la pandèmia. Per aquest motiu, a través d’aquest procés es facilitaran les eines i els espais telemàtics perquè la ciutadania en general i el teixit científic i acadèmic en particular puguin aportar aquelles propostes que considerin oportunes i generar debats al voltant de les iniciatives sorgides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa