El Clínic se situa com a millor hospital català per cinquè any consecutiu

El centre recupera la segona posició estatal del rànquing aquest 2019, liderat per la Fundació Jiménez Díaz de Madrid

L’Hospital Clínic de Barcelona ha recuperat la segona posició que ja havia ocupat a les edicions de l’índex d’Excel·lència Hospitalària del 2016 i el 2017 i s’ha tornat a situar, per cinquena vegada consecutiva, com a millor hospital català. L’Hospital Vall d’Hebron, també de Barcelona, s’ha situat a la sisena posició mentre que a la novena i desena, respectivament, s’hi troben el Centre Mèdic Teknon i l’Hospital Quirónsalud.

L’índex, elaborat per l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada també torna a destacar com a millor hospital de l’Estat la Fundació Jiménez Díaz de Madrid, en un rànquing on torna a entrar l’Hospital Universitari i Politècnic de Valencia, en la vuitena posició, l’únic centre que no pertany a Catalunya o Madrid.

En la tercera posició de l’IEH2019 destaca l’Hospital Universitari La Paz, en la quarta, l’Hospital Gregorio Marañón, i en la cinquena l’hospital Quirónsalud, tots tres de Madrid. La setena posició, seguit de Vall d’Hebron de Barcelona –que puja una posició respecte l’any passat-, és per l’Hospital Universitari Clínic San Carlos, també de Madrid, que cau tres posicions.

Nou comentari