Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Citrus del passeig de Gràcia obrirà al desembre reconvertit en un restaurant italià

El local de l’antic Citrus, del passeig de Gràcia, reobrirà renovat al desembre i reconvertit en un restaurant italià. El Citrus va tancar el febrer passat, després de tres dècades al número 44 de l’artèria barcelonina. L’establiment l’ha llogat el grup de restauració Big Mamma, que gestiona una trentena de negocis en set països europeus. Amb l’obertura d’aquí a dos mesos de Circolo Popolare, el nou nom que tindrà el Citrus, Big Mama consolidarà la seva presència a la capital catalana.

Dos restaurants a Barcelona

A més de Circolo Popolare, la firma de restauració també disposa a Barcelona del restaurant Gloria, al carrer d’Enric Granados, el mateix espai on fa anys va funcionar Bellavista Jardín del Norte, el local propietat de Leo Messi que va acabar tancant el 2018. Gloria va aixecar la persiana l’abril passat. En un mateix any, Big Mamma haurà obert dos establiments a la ciutat.

Un dels plats que es podrà degustar al restaurant Circolo Popolare / Big Mamma

Un homenatge a Itàlia

Circolo Popolare té dos restaurants homònims a Madrid i Londres, explica Big Mamma en una nota de premsa. El de Barcelona, amb més de 800 m², pretén ser un homenatge a les millors coses que té Itàlia, “sabors autèntics, productes excepcionals, receptes generoses i una atmosfera tant càlida com festiva”.

Ingredients provinents de 170 productors

Amb el xef Daniele Tasso al capdavant de la cuina, el restaurant oferirà plats italians casolans pensats per compartir i amb ingredients provinents de més de 170 productors italians. En destaquen, la torre del Circolo, amb montanarine fritte napolitanes; el prosciutto de Parma, de la casa Leoncini; la mortadel·la de Negrini, feta a Bologna; la burrata Salvatore Montrone, de Puglia, i la cotoletta alla milanese, de 600 grams.

Taules i decoració del nou restaurant Circolo Popolare, al passeig de Gràcia / Big Mamma

D’altra banda, la decoració del restaurant està pensada en la Sicília dels anys 60, amb llums penjades i centenars d’ampolles de vidre col·locades en estanteries, com es pot veure en dues de les imatges d’aquesta informació.

Més notícies
Notícia: El Lluís de les Moles, un clàssic del Gòtic, es converteix en un restaurant vietnamita
Comparteix
Especialitzat en cuina de mercat d'autor, el Lluís de les Moles va tancar fa un any | Aquest setembre podria obrir al carrer de les Moles, 25, 999 Thāng Long

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa