Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc detinguts en una operació antridroga a diversos barris de Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública i va decomissar més de 7 quilos de cocaïna, diversos estris per a treballar-la i diners en efectiu en el marc de l’operació ‘Lucho’. Les investigacions van començar a finals de l’any passat quan efectius del Grup de Delinqüència Urbana de Ciutat Vella van detectar un possible proveïdor de substàncies estupefaents.

Aquest individu les subministrava tant als principals regents dels punts de venda de droga, com a altres grups delictius que posteriorment la distribuïen al detall entre els consumidors de la zona. Davant aquests fets es va iniciar un operatiu de seguiment i vigilància integrat per agents del Grup de Delinqüència Urbana de Ciutat Vella i la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana, amb coordinació amb l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra. L’operatiu va destapar l’activitat i la identitat d’altres presumptes distribuïdors en altres districtes.

Fruit de la investigació, aquest dilluns 17 de maig, es van realitzar tres entrades i perquisicions per ordre judicial en tres domicilis del barri Gòtic, la Verneda i la Pau i del Baix Guinardó. Els agents van intervenir 7,362 quilos de cocaïna, 7,231 quilos de substància de tall, estris necessaris per a treballar la droga i distribuir-la, així com diners en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa