Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Chewing Mask, el xiclet contra el contagi del coronavirus

Tot mastegant un xiclet, així de senzill. Una empresa barcelonina assegura que ha trobat la forma d’evitar el contagi de la Covid-19: el Chewing Mask. És un xiclet pensat per l’agència de comunicació de la capital Ideas Agitadas, que ha comptat amb la supervisió científica del doctor en immunologia molecular de la Universitat de Cambridge Marcos Isamat. Els pensadors d’aquest objecte asseguren que neutralitza el virus en un percentatge que va del 75% al 99%. A més, Isamat afirma que aquest xiclet és efectiu contra tota mena de virus que poden manifestar-se després d’haver entrat a l’organisme de la persona a través de la boca.

Aquests xiclets contenen tres àcids d’origen natural que fan baixar la quantitat de pH de la boca i alhora destrueixen els lípids que envolten el virus. D’aquesta forma, aquest producte actua com una mascareta i fa de barrera contra el contagi de la Covid-19 a la boca, gràcies a l’ajut de la saliva. Per tal que sigui efectiu, els pensadors de la idea diuen que s’han de consumir quatre xiclets al dia.

Les botigues i supermercats de les Illes Canàries seran els primers que podran gaudir d’aquest producte que posa fre al coronavirus. Chewing Mask distribuirà un total d’1,5 milions de xiclets, amb sabor a menta. Cada un d’ells tindrà un preu de dos euros. Un preu que s’encareix fins als 8 euros, tenint en compte que els ideòlegs del producte han recomanat un consum diari de quatre xiclets.

Les proves per elaborar el producte han durat un total de 18 mesos i s’han fet en laboratoris espanyols, alemanys i britànics. Des d’Ideas Agitadas, qui ha tingut la idea original, asseguren que el consum d’aquest xiclet no té efectes secundaris per als humans. A hores d’ara es desconeix quan arribarà a Barcelona, però els seus impulsors confien a exportar-lo a tot l’Estat, així com a l’estranger.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Nassos a gener 14, 2022 | 13:16
  Nassos gener 14, 2022 | 13:16
  I per al nas cal posar-ne un a de mastegat a cada orifici ?
 2. Icona del comentari de: Anònim a gener 14, 2022 | 13:40
  Anònim gener 14, 2022 | 13:40
  Esto es como llevar la mascarilla por debajo de la nariz, de qué sirve si es por ahí por donde entra la mayoría del virus? Charlatanes del siglo XXI...
 3. Icona del comentari de: Anònim a gener 14, 2022 | 16:02
  Anònim gener 14, 2022 | 16:02
  I les càries? Pq amb un pH àcid diguem que no anem massa bé amb el tema esmalt...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa