Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Celebra el tercer aniversari del TOT Barcelona amb un viatge en helicòpter

El 15 de novembre de 2018, avui fa tres anys, naixia un projecte comunicatiu útil, àgil, de llarg abast i arran de carrer.  El TOT Barcelona aterrava al món digital de la mà del grup El Món amb l’ànim d’enllaçar amb la millor tradició del periodisme barceloní i amb la immensa activitat d’una ciutat que és la capital del país. Tres anys després, el TOT és una referència periodística i una eina nítida de retrat de la societat barcelonina, una societat que va més enllà de la plaça de Sant Jaume i del centre. El TOT ha penetrat a tots els barris de la ciutat apostant pel periodisme de carrer i per explicar històries quotidianes, més enllà, és clar, de donar compte i de exercir la funció de control democràtic de l’activitat institucional.

El TOT és per a tots els barcelonins i barcelonines, pensat per informar amb rigor, des de l’honestedat i la professionalitat. I és així com encara el futur.

I per celebrar aquests primers tres anys de vida, el TOT sorteja un viatge en helicòpter per a 3 persones, que sobrevolaran la ciutat de dalt a baix. Una experiència única de la mà de Cathelicòpters que us oferirà unes vistes impressionants. Es tracta d’un vol pel litoral de Barcelona i el Besòs en l’helicòpter Robinson 44. Veuràs aquests indrets com mai abans: World Trade Center, Port de Barcelona, Estàtua de Colom, Barceloneta, Port Olímpic, platges, Maremàgnum, Fòrum, Torre Agbar i el riu Besòs!

Per participar-hi només heu de seguir el nostre compte d’Instagram i seguir les instruccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa