Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Cau una parella que traficava amb heroïna a Baró de Viver
  • CA

Un pis del Baró de Viver (Sant Andreu) ha estat exercint durant mesos de supermercat d’heroïna. El dirigien una parella, que ha estat detinguda arran d’una investigació conjunta dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana. Tenien diversos antecedents per tràfic de drogues i guardaven a casa un revòlver i una pistola semiautomàtica, abundant munició i armes blanques de grans dimensions, ha comunicat aquest dissabte la policia catalana.

La intervenció s’hauria produït arran d’una informació anònima rebuda al març, en què s’alertava la policia d’una alta afluència de toxicòmans en un pis d’aquest petit barri situat entre el riu Besòs i el Bon Pastor. Els dos cossos policials van investigar un grup de persones que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents a la zona, amb vigilàncies, seguiments i decomisos de droga a compradors. Finalment van esclarir que un home i una dona eren qui dirigia el negoci.

Segons la versió dels Mossos d’Esquadra, els traficants haurien amenaçat amb represàlies als veïns disconformes i els seus familiars, que els haurien acabat delatant sense presentar cap denúncia formal. Una altra versió dels fets, a la que ha tingut accés aquesta redacció, sosté que els arrestats tenien una relació respectuosa amb els veïns de l’entorn immediat i que no s’haurien produït amenaces a gran escala.

Arma blanca decomissada a casa d’una parella de traficants d’heroïna al Baró de Viver / Mossos d’Esquadra

La detenció d’ambdós i escorcoll del pis va tenir lloc aquest dimecres i va proporcionar proves clares del narcotràfic, com estris per tallar l’heroïna, 3.865 euros en bitllets ocults dins d’un mitjó i documentació sobre el flux d’ingressos no declarats. Les dues armes de foc eren amagades als armaris del dormitori de les filles i no se n’ha trobat llicència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa