Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Cau un atracador en sèrie que assaltava botigues amb un gran ganivet
  • CA

Un home de 48 anys hauria assaltat fins a 5 botigues d’alimentació de Barcelona amb un ganivet de grans dimensions. Quatre dels atracaments s’han produït en un període de només 5 dies, del 25 al 30 d’octubre, mentre que el primer va tenir lloc el 14 de setembre. Els Mossos d’Esquadra han informat aquest divendres de la seva detenció el passat cap de setmana i el seu ingrés a presó.

“La investigació es va iniciar després que en pocs dies es produïssin una sèrie de robatoris en comerços del barri del Carmel de Barcelona”, indica la policia catalana. Un home de mitjana edat intimidava les treballadores dels establiments amb l’arma, tot i que en alguna ocasió havia usat un tornavís.

L’última setmana d’octubre l’activitat delictiva era pràcticament diària, pel que els Mossos van preparar un dispositiu al barri per enxampar-lo quan hi tornés a actuar.

Una patrulla el va identificar pel carrer l’1 de novembre, gràcies a la descripció que havien donat les víctimes. La policia el relaciona amb cinc atracaments diferents. L’objectiu de l’assalt sempre era endur-se els diners en efectiu de la caixa enregistradora. Té 8 antecedents per diversos delictes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa