Un cas de coronavirus obliga a desinfectar l’hotel Arts de Barcelona

Un turista allotjat aquesta setmana ha donat positiu a l'hospital | L'allotjament ja ha posat empleats en quarentena i advertit els altres hostes

Un cas de coronavirus ha sacsejat el luxós hotel Arts de Barcelona. Un turista allotjat entre diumenge 1 i dimecres 4 de març en aquest allotjament del front marítim va notar que no es trobava bé i va anar a l’hospital per fer-se la prova. Va donar positiu en el virus Covid-19, va ser traslladat al Clínic i va fer activar totes les alarmes a l’hotel on havia dormit, segons han confirmat al TOT Barcelona portaveus de la cadena propietària, Marriott.

​La direcció de l’hotel ha “identificat” i posat en quarentena domiciliària als treballadors de l’allotjament que haurien pogut coincidir amb l’home. També s’ha posat en contacte amb la resta d’hostes d’aquelles dates per advertir-los. Ja ha desinfectat tots els espais pels que podia haver passat el turista infectat. La cadena Marriott destaca que ha pres totes aquestes mesures per “responsabilitat” malgrat que segons les autoritats sanitàries el risc de contagi era “extremadament baix”.

“Immediatament vam prendre les mesures necessàries per informar als nostres empleats i hostes, estem seguint els consells de les autoritats sanitàries locals”, explica la mateixa font, que emfatitza la preocupació de la marca per la “seguretat i benestar” dels seus clients i treballadors. “L’hotel està operatiu i acollint als hostes amb normalitat”, destaca. La carta que han enviat als hostes s’ha filtrat a través de les xarxes socials.

Nou comentari