Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primer cas arxivat d’un detingut per les protestes postsentència
  • CA

Després de ser detingut durant la vaga general del 18O, el cas de l’Àngel ha quedat en no-res. El seu és el primer cas d’un arrest durant les protestes postsentència que ha quedat arxivat: no continuarà la instrucció i el cas ni tan sols arribarà a judici.

El jutge responsable del cas ha decidit arxivar la causa perquè, segons consta en una brevíssima interlocutòria a la qual ha tingut accés el Tot Barcelona, “no ha quedat degudament acreditada la perpetració del fet punible”. El magistrat ordena, a més a més, que la Policia Nacional, que va ser qui el va detenir, li torni el telèfon mòbil i la targeta SIM. La policia acusava l’Àngel de desordres públics i atemptat a l’autoritat després de detenir-lo el 18O a la tarda a Via Laietana, segons especifica el portaveu d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer, a aquest diari. 

Alerta Solidària, entitat encarregada de la defensa del jove, ha fet pública la decisió judicial. “S’emmarca en les detencions indiscriminades i aleatòries durant les protestes contra la sentència”, critica Pellicer. 

El jove es diu Àngel i és militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). L’arxiu es va produir l’11 de novembre però el col·lectiu d’advocats Alerta Solidària l’ha anunciat aquest migdia. 

Més notícies
Detenen un home a Sants per amenaçar amb un ganivet la seva exparella
Notícia: Detenen un home a Sants per amenaçar amb un ganivet la seva exparella
Comparteix
La dona no va patir cap lesió de consideració

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa