Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carles Batalla, nou cap de redacció de Tot Barcelona
  • CA

El periodista Carles Batalla (Terrassa, 1977) ha estat nomenat cap de redacció de Tot Barcelona. Amb aquesta incorporació, el diari que dirigeix Gemma Aguilera completa l’estructura de la redacció, amb seu física a l’encreuament de Passeig de Gràcia amb Gran Via. A partir d’ara, el mitjà barceloní preveu afrontar una nova etapa en la qual destaca, informativament, la convocatòria d’eleccions municipals a Barcelona, prevista per al pròxim mes de maig.

Tot Barcelona incrementarà la producció periodística, augmentant la presència als barris i districtes i en connexió permanent amb l’actualitat de la capital del país. El diari, fundat el novembre de 2018, ha consolidat una audiència mitjana superior als 300.000 navegadors únics (mesurats i auditats per OJD), equivalent de lectors en el llenguatge digital, i una influència contrastada en l’àmbit metropolità. En conjunt, el Grup Món se situa en segona posició dins del rànquing català dels mitjans digitals, amb una mitjana mensual pròxima als dos milions de lectors.

Gemma Aguilera i Carles Batalla.
Gemma Aguilera i Carles Batalla, al capdavant del TOT Barcelona foto: Jordi Play

Carles Batalla és un periodista de llarga trajectòria, amb una experiència destacada en la informació local. Ha treballat a Ràdio Terrassa-Cadena SER, ‘El 9 Nou del Vallès Occidental’, TV3, ‘L’Esportiu’, ‘Público’, ‘La Torre del Palau’, ‘Nació Digital’, ‘Tot Gràcia’, ‘el Punt-Avui’ i el projecte editorial ‘Qui és qui a Catalunya?’. Fins ara ha estat columnista de Món Esport.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa