Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ‘Cargol’ del parc de l’Espanya Industrial té els dies comptats
  • CA

Persones que s’instal·len al vespre amb altaveus i música, altres que l’utilitzen com a urinari… El Cargol, una estructura hel·licoïdal que és un dels accessos al parc de l’Espanya Industrial, no agrada ni a veïns i a Ajuntament. Els problemes hi són des de fa temps. Però ara sembla que el Cargol té els dies comptats.

En una sessió convocada pel Districte de Sants-Montjuïc per parlar amb els veïns i entitats de l’entorn sobre la millora del parc, el consistori va exposar la  proposta municipal de deixar aquest accés exclusivament per a ús dels serveis municipals que s’han d’encarregar de la neteja i el manteniment del parc. I com explica Ràdio Hostafrancs, la idea ha estat ben rebuda pels veïns i entitats que van assistir a la reunió. “La idea és ben vista per veïnat i entitats que demanen, això sí, que es reforci l’enllumenat en aquell sector del parc”, recull el mitjà, que també destaca que el consistori va explicar que per compensar el tancament d’aquest accés la proposta preveu construir “un pont passarel·la des del carrer de Premià”.

Un altre tema que també va sorgir a la reunió és el futur del frontó. Els arquitectes municipals proposen que, aprofitant una de les parets laterals de la Casa del Mig, el frontó es podria convertir un espai destinat a activitats diverses a l’aire lliure, com projeccions de cinema a la fresca durant l’estiu. Una idea que, com recull Ràdio Hostafrancs, agrada a alguns veïns, però altres demanin que es faci compatible amb la conservació del frontó.

Per altra banda, la zona de gossos, molt petita i poc utilitzada, podria passar a acollir una nova zona de casl·listènia, un espai per a l’exercici físic de les persones que ocuparia uns 170m2.

L’Ajuntament vol que abans que s’acabi 2022 comencin els treballs i calcula que el parc podria estar en obres tot un any, just fins a les portes de les eleccions del maig del 2023.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Santillan a febrer 20, 2022 | 00:08
    Josep Santillan febrer 20, 2022 | 00:08
    El problema no es solo el cargol donde se ve de todo , las gradas del lago son una jaula de grillos , evidentemente sobre todo de noche con musica jaleos peleas y demás....... Y el lago esta convertido en un pisci perros ya va siendo hora de que pongan medidas para evitar el descontento vecinal. Tomen nota por favor.jose

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa