Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Cap més lesió”: protesta per exigir el canvi de gespa al camp de l’Europa
  • CA

Els jugadors de totes les categories del Club Esportiu Europa porten temps reclamant un canvi cada vegada més urgent. La gespa del Nou Sardenya està en unes condicions dolentes i ha portat els seguidors i jugadors del club a convocar una protesta dilluns al vespre per pressionar l’Ajuntament de Barcelona, que ha promès la renovació del camp l’estiu de l’any que ve. “Cap més lesió” ha estat el lema que ha presidit la manifestació, que buscava accelerar les obres.

“L’estat de la gespa no permet jugar-hi ni una temporada més!”, diu en un comunicat dels organitzadors de la protesta. Al mateix text hi recorden que la gespa actual es va instal·lar fa eu anys i que l'”ús intensiu” que se n’ha fet ha provocat que estigui en un “estat de conservació lamentable”. “És per això que demanem a l’Ajuntament de Barcelona que faci els esforços necessaris per tal que la gespa del Nou Sardenya es pugui canviar durant l’estiu del 2021”, demanen.

El regidor d’Esports, David Escudé, diu en declaracions al TOT Barcelona que un tècnic municipal s’encarregarà d’evaluar l’estat de la gespa al camp per proposar actuacions que permetin millorar-lo de forma temporal. Escudé recorda que el camp és de propietat pública i posa en relleu que el compromís de l’executiu local de fer el canvi de gespa l’estiu del 2022 ha avançat en un any el que estava planejat inicialment.

Membres de la plantilla del primer equip masculí recorden que s’hauria d’haver canviat l’any passat però que la pandèmia ha ajornat les obres. A més, l’acord de pressupostos signat entre el govern municipal i els grups d’ERC i JxCat el gener de l’any passat incloïa la renovació de la gespa del Nou Sardenya i del Camp de l’Àliga, juntament amb un enllumenat nou per al Nou Sardenya. Segons va explicar betevé, alguns jugadors han patit lesions a causa del mal estat de la gespa.

La manifestació de dilluns a la tarda ha estat davant de la seu del districte de Gràcia, a la plaça de la Vila. Els assistents hi han llegit un manifest després que els Mossos d’Esquadra els hagin informat que no la concentració no estava comunicada. Tot i així, han aprofitat una convocatòria posterior per sumar-s’hi i difondre la reivindicació sobre una gespa en condicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa