Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cap de setmana sense bany a les platges de Barcelona per “valors alts de bacteris”
  • CA

Les 10 platges de Barcelona tindran bandera vermella fins dilluns, pel que el bany estarà prohibit a la capital catalana tot el cap de setmana. La causa és la mala qualitat de l’aigua des de dijous, a causa del temporal de la nit anterior. Les fortes pluges –més de 30 litres per metre quadrat en diversos barris– van fer baixar fins al mar els sediments de rius i rieres.

Fonts municipals asseguren al TOT Barcelona que dilluns vinent “l’Agència Catalana de l’Aigua realitzarà una nova analítica per comprovar que els valors s’han normalitzat per permetre el bany segur”. Afegeixen que els resultats dels controls fets fins ara per l’agència “indiquen una qualitat insuficient de l’aigua per valors alts de bacteris, un fet relacionat amb les pluges dels últims dies”.

Tot i que es prohibeix el bany, sí que és permès entrar a la sorra per prendre el sol, jugar o passejar per exemple. De fet, aquest divendres festiu de la Diada les platges de Nova Icària, Bogatell i Mar Bella han registrat ocupacions mitjanes, a diferència de la resta que han quedat quasi buides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa