Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvien la bandera espanyola per una estelada a la seu del districte de les Corts
  • CA

La seu del districte de les Corts s’ha llevat amb una bandera estelada on hi havia d’haver una d’espanyola. Ha estat gràcies a una acció dels veïns de les Corts, que s’han enfilat a la façana de l’edifici per penjar la bandera independentista. L’acció ha estat reivindicada a través d’Anonymous Catalonia, que ha compartit un vídeo on el suposat autor dels fets escalava per l’edifici. 

Els CDR de les Corts han celebrat el canvi, tot i que han atribuït l’acció als “veïns i veïnes”. “Ja ho vam dir, si no hi ha llaç groc, tampoc hi haurà bandera opressora”, han recordat a través de Twitter.

Fonts municipals han confirmat que una persona ha “escalat” a la façana de l’edifici per canviar la bandera espanyola per una estelada. La bandera d’Espanya ha estat “restituïda”, segons les mateixes fonts.

Tanmateix, posteriorment el col·lectiu Anonymous Catalonia n’ha difós una foto que mostra que la rojigualda ha sigut penjada de cap per avall, s’entén que per error.

La bandera espanyola tornada a penjar al balcó de la seu del districtes de les Corts, de cap per avall / Anonymous Catalonia

La bandera espanyola tornada a penjar al balcó de la seu del districtes de les Corts, de cap per avall / Anonymous Catalonia

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa