Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvi radical de temperatura a Barcelona a partir de dimecres
  • CA

L’Associació Meteorològica de Barcelona Comando Tibidabo té bones notícies. Arriba una petita onada de calor a la ciutat, que farà que entre dimecres i divendres -el dia que s’assolirà el major pic de calor- el sol i la bona temperatura s’instal·lin a Barcelona. De fet, la temperatura màxima s’enfilarà fins els 20 graus.

De fet, es registraran temperatures pròpies del mes d’abril i maig, però en ple mes de febrer! Ara bé, l’alegria no durarà més enllà de divendres, i el cap de setmana tornaran les temperatures pròpies de l’hivern. Ens espera un ambient de primavera molt agradable a partir d’aquest dimecres, que si bé durarà poc, donarà una treva als dies de fresca que vivim. De fet, una cua de front càlid que creuarà durant les primeres hores del dimecres obrirà la porta a l’arribada d’una massa d’aire atlàntica. Ara bé, tot apunta que la ciutat quedarà lluny dels rècords absoluts del febrer, que en el cas de Barcelona s’ubiquen en 22,4 ºC el 3 de febrer del 2020.

En quasevol cas, recordeu que el cap de setmana serà una altra història. Aquesta punta càlida de primavera avançada no tindrà continuïtat i la nit de divendres a dissabte creuarà un front, molt poc actiu però suficient com per fer tornar la temperatura a una relativa normalitat a la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fidel a febrer 16, 2022 | 19:34
    Fidel febrer 16, 2022 | 19:34
    Dons ara lo que toca es que plugui

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa