Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Campanya d’Agbar per recollir fons per a l’assaig clínic #JoEmCorono contra la Covid-19
  • CA

La companyia Agbar estrena una nova iniciativa per recollir fons per la lluita contra el coronavirus. A través de les seves operadores (Aigües de Barcelona, Sorea i Cassa), donarà un euro a l’assaig clínic dirigit per Oriol MItjà a Can Ruti –promogut per la campanya  #JoEmCorono– per cada client que es passi a la factura digital. A Catalunya, hi ha aproximadament dos milions de persones que encara tenen la factura de l’aigua en paper, de manera que la campanya es pot traduir en una donació de dos milions d’euros al projecte, si tothom fa el pas.

Per aconseguir-ho, cada client només ha de clicar aquí i sol·licitar el pas a la factura digital.

L’empresa assegura en un comunicat que vol contribuir així en la lluita contra la Covid-19, amb una iniciativa que promou la col·laboració dels ciutadans i a la qual ja s’han sumat milers d’empreses i persones. De pas, Agbar vol “conscienciar sobre el respecte al medi ambient, promovent hàbits sostenibles i reduint el malbaratament de paper“.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, conegut popularment com Can Ruti, i té l’objectiu de recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa