Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen un jove desaparegut a Barcelona des de fa un mes
  • CA

Els Mossos d’Esquadra busquen des de fa més d’un mes un jove ucraïnès resident a Barcelona que va desaparèixer a principis de setembre i de qui no es tenen notícies. La policia catalana va rebre una denúncia de desaparició de l’entorn del jove el passat 5 de setembre, dos dies després de no saber res d’ell. La unitat de desapareguts va obrir una investigació, però encara no tenen cap pista sobre la seva localització.

Els amics del jove, que han obert una petició a change.org, denuncien que va desaparèixer “contra la seva voluntat” quan anava cap a l’Aeroport del Prat per agafar un avió amb destinació a Kiev, on tenia previst visitar la seva mare. Segons expliquen, el jove havia quedat per sopar amb un amic seu el mateix dia que aterrava a la capital ucraïnesa, però no es va presentar a la cita i va alertar de la seva desaparició.

L’entorn del jove considera que la policia catalana no està dedicant prou esforços per localitzar-lo, un extrem que els Mossos d’Esquadra neguen, ja que mantenen la investigació oberta i avisen el jutjat que porta el cas de qualsevol novetat. El principal objectiu de la policia és esbrina què va passar durant el trajecte cap a l’aeroport, ja que el noi va enviar un missatge al seu amic de Kiev per dir-li que estava de camí al Prat i una hora després el telèfon es va apagar i no se n’ha sabut res més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa