Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es busca una dona de 78 anys amb alzheimer desapareguda a Sant Martí

Ahir al migdia va desaparèixer una dona de 78 anys amb alzheimer a Sant Martí. Es tracta de Petronila Pérez, tot i que el nom amb què la gent s’hi adreça de manera habitual és “Mila”. És la dona de la fotografia que encapaça aquest article. La seva família ha demanat a qualsevol persona que pugui tenir alguna informació que es posi en contacte amb la policia o amb el número de telèfon 676146391.

És el mòbil del Genís Pérez, que explica que ja ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Martí i que li consta que la Guàrdia Urbana també n’està al cas. 

La dona viu amb la seva germana a prop de la parada del metro de Sant Martí. Ahir, Petronila Pérez es va quedar a casa quan la seva germana va marxar a fer una visita al voltant de la una del migdia. A les tres de la tarda, quan la seva germana va tornar, es va trobar que ja no hi era. Segons explica la família, la desapareguda no tenia cap encàrrec pendent ni havia comunicat la previsó de sortir de casa. Des de llavors, no l’han trobat. A partir d’això, només tenen la certesa que duu un anorac vermell i que pot haver-se mogut en transport públic, ja que té una targeta T4. 

De moment, l’avís amb més versemblança que han rebut és un testimoni que assegura haver vist Petronilla Pérez avui a la parada d’autobús Bilbao-Llull, al Poblenou. També els ha arribat, tot i que de manera menys concreta, que l’havien vist al metro. Per tot plegat, els familiars demanen que els treballadors de TMB estiguin atents, perquè podria ser que estigués fent ús del transport públic –un servei que utilitza de manera freqüent–.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa