Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bombers de la Generalitat protesten davant de les conselleries d’Economia i d’Interior
  • CA

Un centenar de bombers de la Generalitat han protestat aquest matí a primera hora davant de la conselleria d’Economia, a la rambla Catalunya de Barcelona, per les condicions laborals, la limitació de recursos i el material obsolet que, segons ells, dificulta la seva feina. Fa mesos que mantenen el pols amb la Generalitat i avui tenen convocada una manifestació que anirà fins al Parlament.

Segons ha explicat al TOT Barcelona un portaveu del col·lectiu, Lluís Artigas, han decidit concentrar-se davant Economia perquè “les propostes que està fent Interior sembla que no tenen el vistiplau de la conselleria de la qual depenen les finances”.

manifestació Bombers

Un cordó policial protegeix el departament d’Economia. | S. B. 

Un fort dispositiu dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra impedia que es poguessin acostar a la porta de la conselleria. Una doble filera de tanques i els furgons policials omplia la vorera i la calçada lateral d’aquest tram de la rambla Catalunya, entre Diputació i Gran Via, i els bombers que protestaven eren al passeig central, separats encara per una altra ‘barrera’ del seu objectiu: la terrassa d’un bar. De tota manera, no tenien intencions d’entrar a la conselleria, han assegurat.

Una altra protesta davant d’Interior

Després de la concentració del davant de la conselleria d’Economia s’han traslladat al carrer Diputació, a tocar del passeig de Sant Joan, on han continuat la protesta davant de la conselleria d’Interior, on hi ha hagut moments de tensió amb els agents dels Mossos d’Esquadra que vigilen la porta de la seu del departament. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa