Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Beca Joves Talents per a cinc estudiants de barris vulnerables
  • CA

Cinc estudiants d’instituts de Barcelona i l’àrea metropolitana són les destinataris aquest any de les beques Joves Talents que atorga per cinquena vegada que atorga la Fundació Agbar amb l’acompanyament de mentories del programa socio-educatiu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Aula Actual

Aquest dijous s’han sabut els noms d’aquestes tres noies i dos nois que han acabat el Batxillerat a centres de secundària d’alta complexitat amb excel·lència acadèmica i que, gràcies a la dotació econòmica de la matrícula universitària per a cada curs i 1.500 euros per a despeses, podran accedir a estudis universitari, a més de comptar amb l’acompanyament personalitzat de l’equip d’Aula Actual.

Concretament, enguany de les cinc beques atorgades d’entre les vuit candidatures presentades, una ha anat a parar a l’IES Barcelona Congrés, al barri de Vilapcina i Torrellobeta (Nou Barris), dues a l’IES Maria Aurèlia Capmany (Cornellà de Llobregat) i dues, a l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia (Sant Joan Despí). Aquesta va ser la decisió del tribunal reunit ahir telemàticamentformat. El formen la coordinadora i el director d’Aula Actual, Aurora Gómez i Jordi Balcells, i la responsable de projectes i el director de la Fundació Agbar, Bea Beza i Eduard Pallejà.

Els cinc joves becats se sumen als 14 de les edicions anteriors, la majoria dels quals han escollit estudis
universitaris de ciències i tecnologia. El programa Joves Talents, que neix de la col·laboració de la Fundació Agbar
amb la CONFAVC, vetlla per assegurar la igualtat d’oportunitats d’accés als estudis universitaris per a joves que procedeixen d’entorns vulnerables o amb nivells culturals i acadèmics baixos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa