Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batuda al front marítim: 53 bicitaxis i 23 patinets denunciats
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha posat 153 denúncies a bicitaxis i 23 més a patinets -catalogats com a Vehicles de Mobilitat Personal (VMP)- en un control que es va fer ahir dissabte al front marítim, a la plaça del Portal de la Pau i a la plaça del Mar.

En paral·lel, 38 dels vehicles registrats en el dispositiu han estat traslladats al dipòsit municipal perquè no tenien la documentació en regla i també hi han hagut tres proves drogotest positives. Segons ha informat la GUB, en l’operatiu hi han participat efectius de BSM i BCN Mobilitat i s’ha dut a terme per corregir possibles conductes irregulars i revisar les condicions tècniques dels vehicles.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un ciutadà a agost 29, 2021 | 20:43
    Un ciutadà agost 29, 2021 | 20:43
    A Viladecans bicicletes. Patinetes elèctrics circulen (la majoria. Tots no) Per les voreres (a certa velocitat) quan són únicament de pas de vianants. Creuen els pasos zebra a gran velocitat (quan handbol baixar i passar a peu) Et surten per la vorera en la cantonada i dictàmens de la dreta o l'esquerra amb el surto que et donen els recrimines i encara se trencaran. Bé podria seguir i seguir, però multes ? NO. DE CAP MANERA, Mai hi ha cap urbà i si han (que no hi han) tampoc els aturen ni multen ni fan cas. De qui és la culpa, sens dubte del agents pertinen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa