Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle veu un “greu problema de salut” en els ‘botellons’ i explora alternatives amb l’oci nocturn
  • CA

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament de Barcelona per a proposar alternatives “més segures” als botellons. Segons han explicat en un comunicat, el president de Fecasarm, David López, i el secretari general, Joaquim Boadas, s’han reunit amb el tinent d’alcalde de seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, l’assessora de la tinença d’alcaldia, Gemma Garcia i la directora de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell.

Durant la reunió s’han tractat temes relacionats amb l’oci nocturn segur i les necessitats de reactivar amb la seguretat de “un sector molt castigat pels tancaments”, entre altres.

Una de les propostes presentades implica “modificar el protocol d’accés als espais d’oci, sotmetent el seu dret d’admissió a mostrar l’acreditació com a persona de molt baix risc de contagi en el moment d’accés“.

El president de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (Fefac), Antoni Torres, ha explicat que el farmacèutic acredita la identificació de les persones en el seu mòbil i la documentació que el ciutadà disposa respecte a la Covid-19, i tota la informació es gestionarà per l’aplicació Liberty Pass. Joaquim Boadas ha assegurat que “aquesta proposta permet aprofitar com a reclam la possibilitat d’accedir als locals legals, per a fer un cribratge a una població asimptomàtica i amb el més baix percentatge de vacunació actualment”.

Per part seva, Albert Batlle ha reconegut el “greu problema de salut que impliquen els botellons a Barcelona”, i Carme Borrell s’ha mostrat escèptica amb la reobertura dels locals d’oci nocturn, encara que ha reconegut que amb mesures de seguretat i protocoles d’accés són molt més segurs que els botellons, en les seves paraules.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 'Botellon' = castellanada a agost 25, 2021 | 21:16
    "Botellon" = castellanada agost 25, 2021 | 21:16
    "botellón és una castellanada, imbècils !
    • Icona del comentari de: Mataburrolanes a agost 30, 2021 | 15:49
      Mataburrolanes agost 30, 2021 | 15:49
      Rata separatista
  2. Icona del comentari de: miquel puigpelat a agost 26, 2021 | 10:12
    miquel puigpelat agost 26, 2021 | 10:12
    L'única alternativa positiva és que aquest inepte plegui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa