Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle, sobre els ‘botellons’ al carrer: “No podem posar un agent darrera cada persona”

El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha assegurat que els botellons que cada cap de setmana es veuen al passeig del Born, al Macba o a les places de Gràcia són conseqüència del confinament comarcal i ha defensat el paper de la Guàrdia Urbana. “No podem posar un agent darrera cada persona”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio en la qual ha recordat que el govern municipal feia temps que reclamava un confinament metropolità.

Amb l’aixecament de les restriccions de mobilitat que entra en vigor aquest dilluns, Batlle considera que es produirà un punt d’inflexió. “Tot això és conseqüència del confinament”, ha insistit. “Necessitem aire”. De fet, el tinent d’alcaldia ha explicat que els botellons es fan fins que comença el toc de queda, un fet que, segons ell, reforça la seva teoria que es tracta d’una manera de desfogar-se. “La gent no tenia espai”. Tot i això, ha insistit que la majoria de barcelonins tenen un “comportament exemplar”.

El regidor del PSC-Units també ha posat en valor la feina de la Guàrdia Urbana, a qui s’ha acusat de passivitat per no mantenir a ratlla els grups de gent que fan botellons. “No podem posar un agent de la GUB darrera de cada persona que trenca les normes”, ha reiterat. Batlle ha defensat que durant tota la pandèmia el dimensionament dels dispositius policials ha sigut correcte i ha recordat que, degut a la confusió de les normes sanitàries, moltes vegades els agents han actuat més com a informadors i pedagogs que com a policies.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: FRAN BCN a març 15, 2021 | 11:27
  FRAN BCN març 15, 2021 | 11:27
  Sr Batlle, sou una colla d'inútils....però per aturar i fer-vos el xulo amb un motorista a l'atzar si que teniu nassos oi'?. O quan truquem a la GU quan veïns.fan festa o escàndols, mai.apareixen....en fi.
 2. Icona del comentari de: Dani_Andreuenc a març 15, 2021 | 11:54
  Dani_Andreuenc març 15, 2021 | 11:54
  Els agents els tenen posant multes d' aparcament absurdres...
 3. Icona del comentari de: incompetent a març 15, 2021 | 14:11
  incompetent març 15, 2021 | 14:11
  batlle = irresponsable amb batlle la inseguretat a Barcelona és un fet, tot i que la frau kolau és la primera responsable que passi, a incrementat com mai, podria explicar perquè costa molt i molt de veure alguna parella de municipals passejant pels carrers de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa