Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle diu que hi ha “una millora” de la situació de ‘botellons’ el cap de setmana

El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha assenyalat aquest dilluns que s’està fent un esforç important per combatre els ‘botellons‘ i les concentracions a l’espai públic.

Segons ell, ja s’està notant perquè a l’interior dels barris, ha dit, les molèsties estan disminuint. “Jo crec que s’està notant una millora de les condicions generals de les nits dels caps de setmana i en aquesta línia hi seguirem treballant”, ha afirmat. Tot i això, ha admès que hi ha imatges que no els han agradat i ha apel·lat al “civisme“, tant dels concentrats al carrer com també de veïns, després d’algunes escenes viscudes en barris com la Barceloneta.El tinent d’alcaldia ha reiterat que els dispositius municipals “no es poden multiplicar de forma indefinida” i que no es pot posar un policia per vigilar cada ciutadà.

Per això, ha insistit en la responsabilitat “individual” i ha demanat que especialment a partir de la una de la matinada, quan ja no hi ha activitat regulada, no hi hagi concentracions al carrer.

Batlle ha defensat que el consistori està perseguint amb contundència els ‘botellons’ per preservar el descans dels veïns però ha afegit que hi ha punts crítics en tots els districtes que s’han de corregir. També ha dit que estan treballant en inspeccions de locals de 24 hores que a partir de les 23 hores ja no poden vendre alcohol i tot i això ho fan. Batlle ho ha dit preguntat per la situació al passeig del Born.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa